Atenţie! Astăzi este termenul limită pentru depunerea unor declaraţii

Atenţie! Astăzi este termenul limită pentru depunerea unor declaraţii

ANAF informează că până luni, 12 iunie 2017, după caz, trebuie depuse la unităţile fiscale, următoarele declaraţii:

 – 010- Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică
– 020- Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane fizice române şi străine care deţin cod numeric personal
– 070- Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoara activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere.

Au obligaţia depunerii acestor declaraţii persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depăşit plafonul de scutire şi care doresc să fie scoase din evidenţa persoanelor înregistrate în scopuri de TVA.

Tot până luni, 12 iunie se depune şi formularul 087, Notificare privind aplicarea/încetarea aplicării regimului special pentru agricultori. Acesta se depune de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care optează pentru aplicarea regimului special pentru agricultori.

Acest articol Atenţie! Astăzi este termenul limită pentru depunerea unor declaraţii a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut