Contabilitate

Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii complete de contabilitate, oferindu-va in cifre imaginea fidela a activitatii pe care o desfasurati:

Contabilitate financiara

 • Intocmirea evidentei contabile aferente perioadei de derulare a contractului, pe baza documentelor primare primite de la Beneficiar:
 • Intocmirea registrelor obligatorii de contabilitate: Registrul jurnal de vanzari, Registrul jurnal de cumparari, Cartea mare, Registrul jurnal; Registrul de evidenta fiscala
 • Calculul taxelor datorate bugetului consolidat al statului (impozit pe profit, TVA);
 • Elaborarea si depunerea declaratiilor lunare / trimestriale  privind decontarile cu bugetul statului (declaratiile 100, 300,394 etc)
 • Elaborarea si depunerea declaratiilor aferente impozitelor si taxelor locale ;
 • Intocmirea si depunerea situatiilor financiare semestriale si anuale certificate de un expert contabil ca sa aveti siguranta ca sunt conforme cu realitatea;
 • Completarea Registrului Inventar pe baza Procesului verbal de inventariere incheiat de catre Beneficiar cu ocazia inventarierii anuale obligatorii;

Contabilitate de gestiune

 • Daca doriti sa aveti control in orice moment asupra afacerii Dvs. COMPUTERUL va poate ajuta.
  ERP vine de la Enterprise Resource Planning si reprezinta un sistem integrat intre modelul afacerii – contabilitate – financiar – salarizare si alte module necesare desfasurarii activitatii.
  Acesta va ajuta sa puteti afla in orice moment care sunt resursele Dvs, cum sunt alocate si ce produce fiecare dintre ele.
  Veti avea acces la toate datele/tranzactiile in timp real.
  Puteti avea in orice moment profitabilitatea pe produs sau pe client sau orice alt indicator necesar luarii de decizii corecte in timp scurt.
  Noi va putem ajuta sa alegeti sistemul care corespunde cel mai bine companiei Dvs. din punct de vedere calitate, pret, marime, complexitate etc.Daca sistemul / softul (programul de contabilitate) pe care il aveti va nemultumeste sau nu mai face fata volumului de activitate si doriti un program care sa se plieze exact pe specificul firmei Dvs., noi va ajutam sa-l gasiti si sa-l implementati. Deasemenea, daca aveti deja programul dar acesta nu ofera rezultatele scontate, noi va putem ajuta sa-l reconfigurati.
Sari la conținut