26 iunie este termen limită pentru depunerea mai multor formulare!

26 iunie este termen limită pentru depunerea mai multor formulare!

ANAF reaminteşte că întrucât, 25 iunie este zi nelucrătoare, până luni, 26 iunie, trebuie depuse, după caz, la unităţile fiscale, următoarele:

– Notificarea privind aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare, formular 097.
– Declaraţia privind obligaţiile de plata la bugetul de stat, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii mai 2017, formular 100.;
– Declaraţia privind obligaţiile de plata a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominala a persoanelor asigurate, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii mai 2017, formular 112.
– Declaraţia privind veniturile sub formă de salarii din străinatate obţinute de către persoanele fizice care desfăşoară activitate în România şi de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii mai 2017, formular 224.
-Decontul de taxă pe valoarea adaugată, cu termen lunar pentru obligaţiile bugetului de stat aferente lunii mai 2017, formular 300.
– Decontul special de taxă pe valoarea adaugată, pentru luna precedentă formular 301
– Declaraţia privind sumele rezultate din ajustarea taxei pe valoarea adăugată, formular 307.
– Declaraţia privind taxa pe valoarea adaugată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de TVA a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a) – e) din Codul Fiscal, formular 311.
– Declaraţia recapitulativă privind livrăarile/achiziţiile/prestările intracomunitare pentru obligaţiile de declarare aferente operaţiunilor desfăşurate în luna mai 2017, formular 390 VIES.
-Plata impozitului pe reprezentanţă, transa I
– Plata taxei anuale pentru autorizaţia de exploatare a jocurilor de noroc, aferentă trimestrului următor
– Plata impozitului reţinut la sursă în luna precedentă
– Efectuarea plăţilor anticipate privind impozitul pe venit aferente trimestrului II 2017
– Plata taxei anuale pentru autorizaţia de exploatare a jocurilor de noroc (sumele care rezultă din aplicarea procentelor prevăzute în anexa la veniturile estimate de operatorul economic, dar nu mai puţin decât taxa anuală minimală – până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care documentaţia a fost aprobată; în cazul în care, în cursul anului de autorizare, încasările efective depăşesc încasările estimate prin documentaţia prezentata la data autorizării, taxa se va recalcula prin aplicarea cotei procentuale asupra încasărilor efective cumulate de la inceputul perioadei de autorizare.

Acest articol 26 iunie este termen limită pentru depunerea mai multor formulare! a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut