[:ro]Cum puteti creste afacerea cu minimum de investii?[:]

[:ro]Cum puteti creste afacerea cu minimum de investii?[:]

[:ro]Momentul critic in orice afacere in ascensiune intervine atunci  cand omul care a creat firma(fac totul) trebuie sa inceapa sa-si delege munca si  sa restructureze afacerea . Delegarea muncii inseamna incredere in altii, increderea se construieste printr-un sIstem de control bine organizat.

Urmati planul de afaceri pentru a nu efectua cheltuieli suplimentare, in acelasi timp aveti grija unde faceti taieri de cheltuieli pentru a nu afecta afacerea in ansamblu.

Daca apar cheltuieli suplimentare in cadrul unui proiect nu ezitati sa renegociati cu clientul in vederea includerii unei  sume suplimentare.

Simplifica afacerea prin regandirea sistemului birocratic intern, minimum de hartii maximul de eficieta. Introduceti  sisteme informatice care nu sunt prea costisitoare dar asigura o buna desfasurarea a activitatii: contabile, rapoarte de vanzare, analize financiare simple dar care ajuta managerul etc

Incurajeaza personalul sa fie inovativ  , stimuleaza -l  5% dat personalului poate insemna 20% mai putin la cheltuieli

Stabileste-ti publicul tinta foarte bine pentru a intra pe forumurile adecvate eventual in calitate de consilier de incredere. Foloseste retelele de socializare.

Incearca sa-ti faci site-ul atractiv oferind oamenilor sfaturi  despre  cum sa rezolve diverse probleme, nu costa nimic

Ofertele, promotiile sa fie bine definite

Sa nu neglijati amanuntele , fiecare persoana din proiectul dumneavoastra sa-si inteleaga locul si s- a fie pe deplin implicat in realizarea lui.

Exploreaza surse alternative de finanțare, pentru a avea cash flowul necesar  desfasurarii afacerii

Mesajul de marketing sa nu fie prea complicat si bine tintit[:]

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut