Declaraţia 700: Contribuabilii pot modifica online menţiunile privind vectorul fiscal

Declaraţia 700: Contribuabilii pot modifica online menţiunile privind vectorul fiscal

De la 1 ianuarie 2018 contribuabilii vor avea posibilitatea de modificare prin intermediul Internetului a categoriilor de obligatii fiscale declarative care sunt inscrise in vectorul fiscal, cu exceptia inregistrarii in scopuri de TVA.

Declararea prin mijloace electronice de transmiterela distanta a mentiunilor privind vectorul fiscal se va face de catre toate categoriile de contribuabili prin completarea formularului (700) „Declaratie pentru inregistrarea/modificarea categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal”

Modelul si continutul formularului (700) „Declaratie pentru inregistrarea/modificarea categoriilor de obligatii fiscale declarative inscrise in vectorul fiscal” a fost aprobat prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 2372/2017 publicat in Monitorul Oficial nr. 74

Acest articol Declaraţia 700: Contribuabilii pot modifica online menţiunile privind vectorul fiscal a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut