Nu uitaţi de data de 25 pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata obligaţiilor fiscale

Nu uitaţi de data de 25 pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata obligaţiilor fiscale

ANAF va aduce la cunostinta ca data de 25.10.2017 este termen de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a obligatiilor fiscale:

Precizari suplimentare:
– Intre declaratiile cu termen de depunere 25.10.2017 enumeram: Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat,formular100, Declaratie privind contributiile sociale obligatorii si impozitul pe venit,formular 112, Decont de TVA, formular 300, Decont special de TVA, formular 301, Declaratie informativa privind achizitiile intracomunitare, prestarile de servicii intracomunitare VIES, formular 390.
– Plata obligatiilor fiscale privind: impozitul pe profit, impozitul pe veniturile microintreprinderilor, impozite retinute la sursa in luna precedenta,impozitul pe venit si contributiile sociale obligatorii, Taxa pe valoarea adaugata,prima rata din impozitul pe veniturile din activitati agricole si altele.

Calendarul complet al termenelor de depunere a declaratiior fiscale si termenele de plata a obligatiilor fiscale poate fi consultat pe site-ul ANAF.

Acest articol Nu uitaţi de data de 25 pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata obligaţiilor fiscale a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut