Atenţie! Data de 25 mai este ultima zi pentru depunerea formularelor 230 şi 200

Atenţie! Data de 25 mai este ultima zi pentru depunerea formularelor 230 şi 200

Data de 25 mai 2017 este ultima zi pentru depunerea formularelor 230 “Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ” si 200 “Declaraţie privind veniturile realizate din România”.

Declaratia 200 se depune de către persoanele fizice care au realizat, venituri din activităţi independente, venituri din cedarea folosinţei bunurilor (fără arendare), venituri din activităţi agricole, din silvicultura şi piscicultura, câştiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare, operaţiuni de vânzare -cumpărare de valută la termen, pe baza de contract, caştigul/pierderea din orice alte operaţiuni de acest gen.

Formularele menţionate mai sus se pot depune de către contribuabili sau de către împuterniciţii acestora, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal competent sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin completarea formularului electronic şi semnarea cu certificatul digital calificat.

Acest articol Atenţie! Data de 25 mai este ultima zi pentru depunerea formularelor 230 şi 200 a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut