Conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală va fi evaluată profesional

Conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală va fi evaluată profesional

Conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul ANAF este evaluată profesional pe baza unor indicatori de performanță. Procesul de evaluare a personalului cu funcții de conducere urmează să fie încheiat pe 31 martie, a anunțat Fiscul.

„Menționăm că personalul cu funcții de conducere din cadrul DGAF face obiectul unei evaluări profesionale, ținând cont de analiza unor indicatori de performanță, care se desfășoară până la data de 31 martie”, potrivit unui comunicat ANAF.

Totodată, ANAF notează că, potrivit unei adrese din 2 martie transmisă de Ministerul Finanțelor către Agenția Națională de Administrare Fiscală, toate promovările în funcție în cadrul ANAF sunt suspendate până la data la care bugetul Ministerului Finanțelor, prin suplimentarea alocărilor bugetare la Titlul I „Cheltuieli de personal”, va putea permite asigurarea plății salariilor pentru toți angajații.

Acest articol Conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală va fi evaluată profesional a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut