Data de 21 decembrie este termen de depunere a declaraţiilor fiscale!

Data de 21 decembrie este termen de depunere a declaraţiilor fiscale!

ANAF va aduce la cunostinta ca data de 21.12.2017 este termen de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a obligatiilor fiscale:

Precizari suplimentare:

-Intre declaratiile cu termen de depunere 21.12.2017 enumeram: Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat,formular100, Declaratie privind contributiile sociale obligatorii si impozitul pe venit,formular 112,Decont de TVA, formular 300,Decont special de TVA, formular 301, Declaratie informativa privind achizitiile intracomunitare, prestarile de servicii intracomunitare VIES, formular 390.

-Plata obligatiilor fiscale privind: impozitul pe veniturile din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor,precum si a contributiior sociale obligatorii , aferente trimestrului IV, 2017,datorate de catre contribuabilii care obtin astfel de venituri, Calendarul complet al termenelor de depunere a declaratiior fiscale si termenele de plata a obligatiilor fiscale poate fi consultat pe site-ul ANAF.

Acest articol Data de 21 decembrie este termen de depunere a declaraţiilor fiscale! a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut