A crescut numărul de tranzacţii derulate de Bursa de Valori!

A crescut numărul de tranzacţii derulate de Bursa de Valori!

Numărul de tranzacții derulate la BVB a crescut cu 9,93% în primul semestru din 2017, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, la 548.708, iar valoarea totală a acestora a urcat cu 37,17%, la 6,697 miliarde de lei, potrivit unui raport al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) privind evoluția pieței de capital în primul semestru al anului 2017.

Conform raportului, creșterea înregistrată se datorează în mare parte tranzacțiilor cu acțiuni, acestea fiind preferate de investitori atât din perspectiva numărului de titluri tranzacționate, cât și a valorii. Astfel, valoarea tranzacțiilor cu acțiuni a reprezentat 96,36% din valoarea totală tranzacționată în primele șase luni ale anului 2017.

Totodată, valoarea tranzacțiilor cu produse structurate a înregistrat un nivel de 2,23% din valoarea totală tranzacționată în primul semestru al anului 2017, derulându-se un număr de 87.346 de tranzacții.

Acest articol A crescut numărul de tranzacţii derulate de Bursa de Valori! a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut