Bursa de Valori Bucureşti a închis mixt şedinţa de tranzacţionare

Bursa de Valori Bucureşti a închis mixt şedinţa de tranzacţionare

Bursa de Valori Bucureşti a închis mixt şedinţa de tranzacţionare de marţi, iar valoarea totală a tranzacţiilor a fost de 371,669 milioane de lei (81,445 milioane de euro).

Indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 12 acţiuni, a consemnat o creştere de 0,10%, iar indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a crescut cu 0,14%. În schimb, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra, la închidere, o depreciere de 0,07%. 

BET-NG, care reuneşte 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, a înregistrat o scădere de 0,20%, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a urcat cu 0,04%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a crescut cu 0,09%.

Cele mai semnificative tranzacţii pe Piaţa Reglementată au fost realizate cu titlurile Fondul Proprietatea (16,873 milioane lei), Banca Transilvania (3,052 milioane lei) şi Romgaz (1,894 milioane lei).

Acest articol Bursa de Valori Bucureşti a închis mixt şedinţa de tranzacţionare a fost publicat prima data pe Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Sari la conținut